В най-женския ден на годината - 8 март, сайтът от портфолиото

...
В най-женския ден на годината - 8 март, сайтът от портфолиото
Коментари Харесай

Edna.bg празнуваме рожден ден! Ето 12 факта за нас

В най-женския ден на годината - 8 март, сайтът от портфолиото на Нет Инфо означаваме своя 12-и рожден ден. И тази година аудиторията се довери на качественото наличие на платформата, ориентирана към нежната част от обществото. Вдъхновен от празничния ден, екипът ни е подготвил специфична изненада за своите читателки -  серия от изявленията с 12 сполучливи известни дами, представителки на 12-те зодии, които ще разкрият до каква степен астрологичният им знак дефинира същността и характера им. Всички изявленията и още вести, свързани с астрология, ще бъдат налични в специфичната категория „ “. 

Освен това екипът ни взехме решение да съберем 12 любопитни обстоятелството за нас и уеб страницата ни:

1. За Edna.bg постоянно е било от изключителна значимост да представяме и описваме историите на значими дами от света на музиката, киното, театъра, само че и освен – в уеб страницата ни към този момент можете да се вдъхновявате от дами, които са избрали нетипични специалности, имат завладяващи истории, минали са през тежки тествания с финес и са същински образец за силата и значимостта на женската фигура в актуалното общество.
       
2. Винаги сме харесвали „ На кафе “! И от тази година работим във все по-тясно съдействие с Гала и целия екип на предаването, като даже си имаме label “На кафе “ и в случай че инцидентно сте пропуснали най-интересните изявленията, рубрики и други любопитни вести от света на шоубизнеса, които са коментирани в предаването, то ние ще ви разкажем за тях!
       
3. От напълно скоро стартирахме и своя видео графа – „ “, като там ще попадате на изявленията със звездни дами и специалисти в разнообразни области, които споделят качествена, достоверна и завладяваща информация с всички нас.
       
4. Edna.bg към този момент има нов основен редактор – Наталия Такова-Мазгарева, която има над 15-годишен опит в едни от най-големите печатни, ТВ и онлайн медии.

„ За мен е същинско наслаждение да оглавя най-обичания женски уебсайт в България. С чудесния екип сме ви приготвили поредност от приятни изненади, свързани с обичаното на всички ни женско цифрово пространство! “, сподели тя.
       

5. Прекрасната, която също се причисли напълно неотдавна към екипа ни, стартира да основава неповторимо наличие и да развива още повече обществените мрежи на Edna.bg. Така нашите читателки и фенки освен във Фейсбук и Instagram, само че към този момент и в TikTok се радват на свежо, завладяващо и несъмнено – любопитно и потребно видео наличие.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
       
6. Знаете ли, че обичаната ни от нашия екип пък има афинитет към графичния дизайн? Благодарение на нея едни от най-красивите постове, на които попадате в обществените мрежи, са точно наши! 

7. Благодарение на и Елиза Христакиева Edna.bg даде и ще продължава да дава на своите читателки спомагателна и завладяваща информация за обичаните риалити звезди и лица на NOVA – едни от най-четените ни вести в уеб страницата за миналата година са точно свързани с участници от „ Игри на волята “ и изявленията с обичаните лица на малкия екран.
       
8. През последната година Edna.bg имаше удоволствието да бъде уредник и хазаин на четири тематични събития, като тях в светлината на прожекторите застанаха  популярни лица от света на публицистиката, известни дами инфлуенсъри, певици и актриси. За нас бе изключителна чест да бъдем топлата връзка и мост сред сполучливи дами в разнообразни сфери и нашите правилни читателки.
       
9. По време на първото от поредицата събития ви срещнахме с публицистите Галя Щърбева, Анна-Мария Конова и Вероника Димитрова. Трите дами описаха за началото на професионалния си път, за компликациите, които срещат всекидневно в специалността си и за това какъв брой е значимо да разкажеш добре една история.

10. На второто събитие  пък  специални посетители бяха едни от най-популярните инфлуенсъри в България - Биляна Йотовска, Ева Веселинова и Мари Константин.  Събитието донесе безчет приятни срещи, откровени усмивки, звънки тостове със свежи коктейли и доста лятно въодушевление. 

11.събра  едни от най-популярните и обичани певици в България - Поли Генова, Керана и Маги Джанаварова, които разказаха пред водещия Митко Павлов и публиката доста забавни истории от професионалния и персоналния си път и повдигнаха завесата към тайните на успеха в света на музиката. 

12. А бе мотив да си поговорим за магията на актьорската специалност, за първите им стъпки в нея, за компликациите, за занимателните и нелепи моменти, както и за значимостта на това изкуство. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР